Montering af trapper af træ for private og erhverv

Tårup Snedker Tømrer udfører montering af trapper af træ, men jeg laver også andre former for snedkerarbejde såsom småreparationer af møbler. Jeg tilbyder montering af trapper af træ i alle udformninger og i alle størrelser fra store til små.

Vejledning i forbindelse med montering af trapper

​Jeg tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med de indledende overvejelser om en trætrappe. Det gælder i forhold til form, design og materialer. Jeg kommer altid med ud, og det er mig, som I vil snakke med under hele forløbet i forbindelse med valg og montering af trapper. Jeg går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten.​

Jeg tilbyder montering af trapper af alle slags til private og erhverv såsom:

  • Svingetrappe
  • Ligeløbstrappe
  • Halsvingstrappe
  • Kvartsvingstrappe
  • Andre trætrapper

Jeg er uddannet snedker, og jeg har 20 års erfaring som tømrer og snedker, herunder knap fire år som selvstændig. Derved har jeg også opnået stor erfaring med trætrapper.

Dialog og kommunikation i øjenhøjde er vigtigt for mig, således du kan være sikker på at få den bedste løsning til dit hus.

Få et uforpligtende tilbud på trætrapper

​Du er meget velkommen til at kontakte mig for at drøfte dine ønsker og behov, og jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at måle op og afgive et tilbud på montering af trapper.

Du kan ringe til mig på telefon 41 59 97 19 for at aftale nærmere, men du kan også vælge at sende en e-mail til mig på frank@tstmester.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+ 20 års erfaring

Personlig dialog og rådgivning

Tænker ud af boksen

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL