Nyt tag, reparation og andet tagarbejde

Tårup Snedker Tømrer tilbyder alt i tagarbejde lige fra mindre reparationer til at lægge et helt nyt tag. Jeg kan lægge et nyt tag i alle materialer. Jeg laver også kviste og tagrender, og jeg samarbejder med NG Zink omkring tagrender af zink.

Mange muligheder i forbindelse med et nyt tag

Taget skal vedligeholdes, men det holder ikke evigt. Gamle og nedslidte tage trækker husets samlede indtryk ned, og det kan have vanskeligt ved at holde på varmen, ligesom der kan være risiko for fugt- og svampeskader. Mindre huller og utætheder kan føre til skader i selve tagkonstruktionen og måske endda ned i selve huset.

Jeg kan tilbyde et nyt tag i stort set alle materialer såsom teglsten, betontagsten og tagpap samt konkrete termotage.

Der er mange muligheder, når der skal lægges nyt tag, og der er samtidig mulighed for ændringer, når der alligevel skal arbejdes på taget.​

Det kan være andre tagmaterialer, det kan være montering af kviste og ovenlysvinduer, og det kan være rejsning af et fladt tag. Det kan endvidere være indretning af eller forberedelse til beboelsesrum på loftetagen. Samtidig giver det anledning til en grundig efterisolering.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om tagarbejde eller for at få et uforpligtende tilbud på reparation af taget eller et helt nyt tag samt tagrender og kviste. Du kan ringe på telefon 41 59 97 19 for at høre nærmere, eller du kan sende en e-mail til frank@tstmester.dk.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL

TsT-Tårup snedker Tømrer
Brydevej 2
5871 Frørup