Renovering og tilbygning af boliger og ejendomme

Tårup Snedker Tømrer udfører alle former for renovering og tilbygning. Og det kan være både snedker- og tømrerarbejde. Renovering og tilbygning kan være alt fra modernisering af køkken eller inventar til byggeri af carport eller udvidelse af huset, så der kommer flere beboelsesrum.

Jeg laver alle former for renovering og tilbygning

​Renovering og tilbygning kan være et ekstra værelse, en førstesal, en udestue eller en carport. Eller det kan være skillevægge, nye døre, nye lofter, nye gulve og nyt køkken samt forskellige former for inventar.

Måske har du fundet drømmehuset, men det er noget nedslidt, eller måske passer det ikke til jeres familie. Det kan også være, at der er kommet flere børn til, eller at børnene er flyttet hjemmefra. 

Det kan også være, at der ikke er plads til alle bilerne i carporten. Så kan jeg hjælpe jer med at skabe et hus, som passer til jer.

Jeg vejleder gerne i forbindelse med en renovering og tilbygning, og jeg kommer altid med ud, og det er også mig, som I vil have kontakt med under hele forløbet. Dialog og kommunikation i øjenhøjde vigtigt for mig i alt mit arbejde, og derved kan du kan være sikker på, at I vil få den bedste løsning til huset.

Få et uforpligtende tilbud på snedker- og tømrerarbejde

​Du kan ringe til mig på telefon 41 59 97 19 for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Eller du kan sende en e-mail til frank@tstmester.dk. Derefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på renovering og tilbygning.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+ 20 års erfaring

Personlig dialog og rådgivning

Tænker ud af boksen

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL