Renovering og tilbygning

Renovering og tilbygning af boliger og ejendomme

Tårup Snedker Tømrer udfører alle former for renovering og tilbygning. Det kan være alt fra modernisering af køkken eller inventar til byggeri af carport eller udvidelse af huset.


Vi laver alle former for renovering og tilbygning


Skal i bruger et ekstra værelse, en førstesal, en udestue eller en carport. Eller mangler i en skillevægge, nye døre, nye lofter, nye gulve, eller et helt nyt køkken. Måske har du fundet drømmehuset, men det er noget nedslidt, eller måske passer det ikke til jeres familie. 

Uanset hvad, kan vi hjælpe jer med at skabe det hus, som passer til jer. ​ Vi vejleder gerne i forbindelse med en renovering og tilbygning, og vi kommer altid med ud og besigtiger opgaven, vi vil være i dialog med jer under hele forløbet.

Dialog og kommunikation i øjenhøjde er et fokuspunkt for os, på den måde kan I være sikker på, at få den bedste løsning til huset. ​


Få et uforpligtende tilbud på snedker- og tømrerarbejde


I kan ringe til os på telefon 41 59 97 19 for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Eller i kan sende en e-mail til frank@tstmester.dk. Derefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt.

Kontaktinfo

Brydevej 2

5871 Frørup

CVR:35303138