Tømrer og snedker med 20 års erfaring

Tårup Snedker Tømrer er et fleksibelt snedker- og tømrerfirma, som har base på Fyn. Det vigtigste for mig som tømrer er vores kunders tilfredshed, og derfor går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten. Jeg er med andre ord kvalitetsbevidst i alt mit arbejde.

Konkurrencedygtig pris af kvalitetsbevidst tømrer

​Jeg har sparet det store værksted væk, og dermed kan jeg levere et solidt håndværk til en konkurrencedygtig pris. Jeg behandler hver opgave enkeltvis, fordi der ikke er nogen opgave, hvor man kan bruge en standardløsning.

Dialog og kommunikation i øjenhøjde er et vigtigt element mellem mig som tømrer og dig som kunde. Dermed kan vi altid finde den bedste løsning til dit projekt. Samtidig bliver jeg ved med at udvikle mig, ligesom jeg altid tænker ud af boksen. 

Jeg tager også lærlinge ind for få nye vinkler.

Jeg har 20 års erfaring som tømrer, og jeg har været selvstændig i knap fire år. Det er altid mig, som kommer ud, og derfor er det også mig, som I vil snakke med under hele forløbet.

Mit speciale er inventar, køkkenmontering, garderober, tage, trætrapper samt vinduer og døre. Jeg arbejder også med renovering, tilbygning og nybyggeri, og hovedentreprise kan være op til 200 kvadratmeter.

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud

​Min timepris som tømrer er 365 kroner plus moms, men kontakt mig allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 41 59 97 19, eller du kan skrive til frank@tstmester.dk. Jeg har altid åbent.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL

TsT-Tårup snedker Tømrer
Brydevej 2
5871 Frørup