Udskiftning af vinduer og døre udføres effektivt

Tårup Snedker Tømrer klarer din udskiftning af vinduer eller montering af dør, samt hele glaspartier. Vi tilbyder salg af døre og vinduer samt energirådgivning i forbindelse med energioptimering af din bolig. I de fleste tilfælde vil en udskiftning af vinduer og døre nemlig være et godt sted at starte.

Der kan være gode grunde til vedligeholdelse og reparation af de gamle vinduer og døre, og mindre småreparationer vil altid forekomme. Det kan være et håndtag, som er knækket, et vindue, som ikke lukker tæt, eller en dør, som binder. Et vindue med træ på ydersiden skal også vedligeholdes.

Undgå energitab og gener med udskiftning af nye vinduer og døre

Hvis du vil undgå træk og kuldebroer og energitab dit hjem, anbefaler vi ofte, at du får nye vinduer og døre.

Ældre døre og vinduer bør f.eks. udskiftes med KPK eller Hvidbjerg. 

Moderne døre og vinduer er langt mere energivenlige end ældre forsatsvinduer og termoruder. De beskytter mod gener og energitab, - og det kan mærkes på både varmeregningen og indeklimaet.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder elementer af rent plast eller af rent træ, men det mest populære er træ/alu, hvor der er aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en moderne lavenergirude. Vi tilbyder naturligvis hele pakken med opmåling, levering og montering samt rådgivning og vejledning af de forskellige muligheder i forbindelse med producent, farver og design.

Prisen kommer an på størrelsen af monteringen, og hvilken løsning du bestemmer dig for. Vi kommer altid gerne forbi og giver råd og vejledning.

Få et tilbud på reparation eller udskiftning af vindue

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer en reparation eller udskiftning af vinduer og døre. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på salg af vinduer og døre. 

​Du kan ringe til os på telefon 41 59 97 19 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til frank@tstmester.dk.

​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL

TsT-Tårup snedker Tømrer
Brydevej 2
5871 Frørup