Udskiftning af vinduer og døre udføres effektivt

Er husets vinduer og døre nedslidte og utætte, og trænger de til at blive udskiftet, eller ønsker du at give din bolig et nyt look ved at få monteret nye vinduer? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Tårup Snedker Tømrer tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre samt montering af hele glaspartier. Derudover tilbyder vi også salg af døre og vinduer samt energirådgivning i forbindelse med energioptimering af din bolig. I de fleste tilfælde vil en udskiftning af vinduer og døre nemlig være et godt sted at starte, hvis du ønsker at spare penge på dine varmeudgifter.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Nyborg, Kerteminde, Svendborg samt Ørbæk og på det øvrige Fyn.

Husk den regelmæssige vedligeholdelse af vinduer og døre

Det kan på mange måder godt betale sig at sørge for løbende at vedligeholde døre og vinduer, så de for eksempel ikke rådner og bliver utætte. Har dine vinduer træ på ydersiden, er det en særlig god ide løbende at vedligeholde dem.

Derudover vil der regelmæssigt være behov for småreparationer, som bør opdages, før det er for sent, og det bedre kan betale sig at udskifte hele vinduet eller døren. Småreparationer kan for eksempel være et håndtag, der er knækket, et vindue der ikke lukker tæt eller en dør, der binder.

Spar penge på varmeregningen med nye døre og vinduer

Hvis du vil undgå træk og kuldebroer samt energitab i dit hjem, anbefaler vi ofte, at du får monteret nye vinduer og døre. Ældre døre og vinduer bør for eksempel udskiftes med KPK eller Hvidbjerg.

Moderne døre og vinduer er langt mere energivenlige end ældre forsatsvinduer og termoruder. De beskytter mod gener og energitab, og det kan mærkes på både varmeregningen og indeklimaet.

Hvis dine vinduer og døre er utætte, vil den varme luft i boligen ryge ud ad de utætte vinduer og døre, og du vil derfor spilde penge, hver gang du varmer boligen op, samtidig med at boligen aldrig rigtig vil føles varm. 

Ved at få foretaget en professionel udskiftning af vinduer og døre vil luften forblive varm, da der ikke vil være nogen utætheder, og du bruger derfor kun penge på dit reelle varmeforbrug.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet på størrelsen af de nye vinduer, antallet af vinduer, og om du selv har indkøbt dem og blot skal bruge hjælp til selve monteringen, eller om vi også skal købe dem ind for dig. Er der desuden tale om specielle vinduer efter mål, eller er der blot tale om nogle helt almindelige standardvinduer? Dette har også en betydning ift. prisen.


Derudover spiller valget af vinduernes materiale en stor rolle. Vi tilbyder elementer af rent plast eller af rent træ, men det mest populære er træ/alu, hvor der er aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en moderne lavenergirude. 

Vi tilbyder naturligvis hele pakken med opmåling, levering og montering samt rådgivning og vejledning af de forskellige muligheder i forbindelse med producent, farver og design.


Hvad koster udskiftning af døre?

Vores priser på udskiftning af døre afhænger af nogle af de samme ting som vores priser på montering af vinduer. Det spiller for eksempel en rolle i forhold til den endelige pris, om der er tale om en ny hoveddør, en ny terrassedør, eller om det er alle de indvendige døre i boligen, der skal skiftes ud. 


Også her afhænger prisen af de valgte materialer og kvaliteter, og vi står altid til rådighed, hvis du har behov for rådgivning omkring valg af materialer, farver og lignende. Vi tilbyder både opmåling, levering og montering af dine nye døre. 


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer en udskiftning af vinduer eller døre, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er behov for en udskiftning, eller om du kan nøjes med at få foretaget en reparation. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf kan vi udarbejde en konkret pris til dig. 


Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores mangeårige ekspertise til at vælge, hvilken type vinduer eller døre du bør gå videre med, eller hvis du har brug for hjælp til at beregne dine energibesparelser. 


Du kan med fordel ringe til os på telefon 41 59 97 19 for at aftale nærmere, men du kan også skrive til vores e-mail frank@tstmester.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+ 20 års erfaring

Personlig dialog og rådgivning

Tænker ud af boksen

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL