Vinduer og døre udskiftes eller repareres

Tårup Snedker Tømrer tilbyder reparation og udskiftninger af vinduer og døre samt hele glaspartier. Jeg tilbyder også energirådgivning i forbindelse med energioptimering af boligen. I de fleste tilfælde vil en udskiftning af vinduer og døre være et godt sted at starte.

Undgå energitab, træk og kuldebroer med nye vinduer og døre

​Der kan være gode grunde til vedligeholdelse og reparation af de gamle vinduer og døre, og mindre småreparationer vil altid forekomme. Det kan være et håndtag, som er knækket, et vindue, som ikke lukker tæt, eller en dør, som binder. Et vindue med træ på ydersiden skal også vedligeholdes.

Ældre vinduer og døre bør udskiftes med nye, og det kan for eksempel være KPK eller Hvidbjerg. Moderne vindueselementer er langt mere energivenlige end ældre forsatsvinduer og termoruder. 

Moderne elementer beskytter mod energitab, træk og kuldebroer, og det kan mærkes på både varmeregningen og indeklimaet.

​Jeg tilbyder vindueselementer af rent plast eller af rent træ, men det mest populære er træ/alu, hvor der er aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en moderne lavenergirude. Jeg tilbyder naturligvis hele pakken med opmåling, levering og montering samt rådgivning og vejledning af de forskellige muligheder i forbindelse med producent, farver og design.

Få et tilbud på udskiftning eller reparation

​Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer en reparation eller en udskiftning af vinduer og døre. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 41 59 97 19 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til frank@tstmester.dk

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brydevej 2, Tårup

5871 Frørup

​CVR: 35303138

tlf ikon   RING OP NU

mail ikon​  SEND EMAIL

TsT-Tårup snedker Tømrer
Brydevej 2
5871 Frørup